Världens viktigaste samtal

Tusentals tjejer får stöd genom Tjejzonen varje år – nu kan du vara med och se till att fler tjejer får någon att prata med! När du beställer vårt gåvobevis Världens viktigaste samtal går pengarna till det viktiga arbetet med att ge samtalsstöd till tjejer som inte mår bra. Du får ett fint kort att lägga under granen – eller en digital version om du föredrar det.

Digitalt gåvobevis: 200 kronor/st
Tryckt gåvobevis: 200 kronor/st + 50 kronor per order (porto och hanteringskostnader)

Så här beställer du:
• Mejla till order@tjejzonen.se
• Ange om du vill ha ditt gåvobevis printat och hemskickat till din brevlåda, eller om du vill ha det digitalt till din e-postadress. Ange också hur många gåvobevis du vill ha.
• När vi har tagit emot din beställning skickar vi dig information om hur du betalar.

Vi skickar ut beställningar löpande, och du kan räkna med en leveranstid på 3-4 arbetsdagar från det att du lagt din beställning. Beställ senast den 17 december för att få gåvobeviset levererat innan julafton.

Produktspecifikationer

Gåvobevisen innehåller information om att en gåva har skänkts till Tjejzonens arbete, samt information om hur pengarna kan komma till nytta i vår stödverksamhet. Det trycka gåvobeviset är i en fyrsidig A5 och levereras till dig i kuvert med posten. Det digitala gåvobeviset är i formatet A4 och levereras till din e-postadress.

OBS! Om du vill ha det tryckta gåvobeviset behöver vi din beställning senast den 17 december. Det digitala gåvobeviset kan beställas till och med den 21 december klockan 12.00.

Tryggt givande

Vi har 90-konto vilket innebär att vi granskas av Svensk insamlingskontroll. Det innebär att minst 75 % av våra insamlade medel går till ändamålen och max 25 % av våra insamlade medel går till administration- och insamlingskostnader. Tjejzonen är även medlem i FRII, Frivilligorganisationernas insamlingsråd. Som medlem i FRII kan vi säkerställa att vi uppfyller krav för etisk och professionell insamling genom att följa FRII:s kvalitetskod. Vi är dessutom granskade och godkända av Givarguiden som är ett oberoende granskningsverktyg för givare.

Så används pengarna

200 kronor räcker till: Ett stödsamtal som kan vara livsavgörande
1500 kronor räcker till: Utbilda en volontär som tar emot 50 samtal per år
2000 kronor räcker till: 10 stödsamtal som kan vara livsavgörande

Ge en gåva som företag –>