Företag

Varje dag står tjejer på kö hos oss för att få prata med en Storasyster som lyssnar. Med ert stöd kan vi hjälpa fler och tillsammans ge tjejer kraft till att må bättre – nu och i framtiden. Här kan du läsa om olika sätt att stötta eller samarbeta med oss som företag.

Julgåva

När du beställer vårt gåvobevis Världens viktigaste samtal går pengarna till det viktiga arbetet med att ge samtalsstöd till tjejer som inte mår bra. Du kan antingen beställa i tryckt eller digital form.

Så här beställer du:
• Mejla till order@tjejzonen.se
• Ange om du vill ha ditt gåvobevis printat och skickat till din företagsadress, eller om du vill ha det digitalt till din e-postadress. Ange också hur stor summa du vill skänka.
• När vi har tagit emot din beställning skickar vi dig information om hur du betalar.

Vi skickar ut beställningar löpande, och du kan räkna med en leveranstid på 3-4 arbetsdagar från det att du lagt din beställning. Beställ senast 17 december för att få gåvobeviset levererat innan julafton.

Så används din gåva
200 kronor
räcker till: Ett stödsamtal som kan vara livsavgörande
1500 kronor räcker till: Att utbilda en volontär som tar emot 50 samtal per år
20 000 kronor räcker till: Grundutbildning för 20 nya Storasystrar

Samarbete

Tillsammans kan vi göra mer för unga tjejer. För oss är det självklart att företag ska vara en positiv och drivande kraft när det gäller att lyfta frågan om tjejers psykiska ohälsa och vikten av att lyssna. Därför vill vi gärna samarbeta med företag som delar våra värderingar och som aktivt vill hjälpa till att sprida kunskap om frågan. Kontakta Stina Rönnlund, insamlingssansvarig, stina.ronnlund@tjejzonen.se om du vill veta mer.

Ge en gåva

Tjejzonen är beroende av gåvor för att kunna stötta tjejer. Ditt företag kan ge en gåva på valfri summa. Läs mer om olika sätt att ge en gåva

Tryggt givande

Vi har ett 90-konto och kontrolleras därmed av Svensk insamlingskontroll samt är medlemmar i Frivilligorganisationernas insamlingsråd (FRII). Det innebär att vi uppfyller högt ställda krav för etisk och professionell insamling. Läs mer om vårt kvalitetsarbete och vilka effekter vi uppnår

Företag som stöttar Tjejzonen

Vi vill rikta ett stort tack till de företag som på olika sätt stöttar och sponsrar oss.

KICKS
KICKS och Tjejzonen har startat S.H.A.R.E, ett långsiktigt initiativ där vi vill sprida kunskap om unga kvinnors psykiska ohälsa samt erbjuda mentorledd praktik för tjejer mellan 18 och 27 år.
Läs mer om S.H.A.R.E

Yogobe
Tillsammans med det digitala yogaföretaget Yogobe ger vi redskap och sprider hållbar hälsa till den grupp där den psykiska ohälsan ökar mest – unga tjejer. Yogobes digitala verktyg underlättar regelbunden träning, yoga, meditation och vill bidra till ökat välmående – för både individ och samhälle. Genom att tillsammans erbjuda både psykiskt och fysiskt stöd kan vi främja tjejers hälsa och välbefinnande.

Paulig Coffee – This Cup Counts
Under hösten och vintern 2018 stöttas Tjejzonen av kaffemärket Paulig Coffee genom satsningen This Cup Counts. För varje kilo kaffe Paulig Coffee säljer går 20 kronor oavkortat till Tjejzonen och två andra organisationer.  Läs mer om This Cup Counts