Företag

Varje dag står tjejer på kö hos oss för att få prata med en Storasyster som lyssnar. Med ert stöd kan vi hjälpa fler och tillsammans ge tjejer kraft till att må bättre – nu och i framtiden. Här kan du läsa om olika sätt att stötta eller samarbeta med oss som företag.

Samarbete

Tillsammans kan vi göra mer för unga tjejer. För oss är det självklart att företag ska vara en positiv och drivande kraft när det gäller att lyfta frågan om tjejers psykiska ohälsa och vikten av att lyssna. Därför vill vi gärna samarbeta med företag som delar våra värderingar och som aktivt vill hjälpa till att sprida kunskap om frågan. Kontakta Stina Rönnlund, Insamlingssansvarig, stina.ronnlund@tjejzonen.se om du vill veta mer.

Ge en gåva

Tjejzonen är beroende av gåvor för att kunna stötta tjejer. Ditt företag kan ge en gåva på valfri summa. Läs mer om olika sätt att ge en gåva.

Tryggt givande

Vi har ett 90-konto och kontrolleras därmed av Svensk insamlingskontroll samt är medlemmar i Frivilligorganisationernas insamlingsråd (FRII). Det innebär att vi uppfyller högt ställda krav för etisk och professionell insamling. Läs mer om vårt kvalitetsarbete och vilka effekter vi uppnår.