Lediga jobb

Här hittar du aktuella lediga jobb och praktikplatser på Tjejzonen.

Tjejzonen söker insamlingsansvarig

Vill du vara med och lyfta vikten av att lyssna och förebygga psykisk ohälsa bland tjejer? Är du en driven insamlare med stort engagemang och vill verka i en prestigelös arbetsgrupp med korta beslutsvägar? Då är detta ett jobb för dig!

Tjejzonen är Sveriges största stödorganisation för tjejer. Vi möter dagligen tjejer mellan 10 och 25 år som behöver någon som lyssnar på deras berättelser, tankar och känslor när ingen annan gör det. Tjejzonen bildades 1998 och har idag 10 000 samtal med tjejer per år och cirka 250 ideellt engagerade Storasystrar. Tjejzonen har sitt kansli i Stockholm och når tjejer i hela landet. Tjejzonen har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

Arbetsuppgifter
Som insamlingsansvarig har du ett övergripande ansvar för att vidareutveckla Tjejzonens insamlingsarbete i olika kanaler, detta omfattar bland annat framtagande av en strategisk insamlingsplan och varumärkesbyggande aktiviteter. Du ansvarar för att utveckla Tjejzonens företagssamarbeten och för att etablera nya kontakter. Du har direkt ansvar för pågående företagssamarbeten och kontakter med stiftelser. I din roll agerar du ambassadör för Tjejzonen och kommer att representera organisationen i frågor som rör insamling och insamlingskommunikation. Du ansvarar för en aktiv omvärldsbevakning inom ditt område och underhåller kontinuerligt din specialistkunskap.

Vi söker dig som:
• har minst fem års erfarenhet av insamling, gärna som insamlingsansvarig i ideell sektor.
• är strategisk och har erfarenhet av att vidareutveckla insamlingsverksamhet.
• tar egna initiativ, leder egna processer och uppnår resultat.
• är utåtriktad, skapar kontakter och underhåller relationer.
• är kreativ och kommer med nya angreppssätt och med nytänkande som kan omsättas i praktiken.
• är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetstänkande.

Vi erbjuder dig
En tillsvidaretjänst på Tjejzonens trevliga lokaler med tillträde i augusti. Tjejzonen tillämpar sex månaders provanställning och har kollektivavtal med KFO.

Så här ansöker du
Välkommen med din ansökan senast den 2 maj 2018. Skicka ditt CV och personligt brev till info@tjejzonen.se. Skicka gärna ansökan så fort som möjligt då vi genomför intervjuer löpande.

Har du frågor om tjänsten?
Tveka inte att kontakta Anna Garvander, generalsekreterare på anna.garvander@tjejzonen.se eller 070-764 78 40.