Lediga jobb

Här hittar du aktuella lediga jobb och praktikplatser på Tjejzonen.

Tjejzonens styrelse söker ny ledamot

Vill du vara med och påverka det vi på Tjejzonen brinner för? Vi kämpar för tjejers rätt att bli lyssnade på och att den psykiska hälsan ska öka bland alla som definierar sig som tjejer mellan 10 och 25 år. Vill du ingå i ett roligt, sammansvetsat och drivande team för tjejers psykiska hälsa? Då borde du gå med i Tjejzonens styrelse!

Vi erbjuder dig:

Ett varierande och stimulerande styrelsearbete med delaktighet i den utveckling som föreningen går igenom. Vi väcker opinion som rör tjejers psykiska hälsa. Vi lyfter frågor om strategier, samarbeten och prioriteringar. Framförallt finns styrelsen där för tjejerna som behöver Tjejzonen, samt föreningens medarbetare och volontärer.

Vi söker dig som:

Kan delta i styrelsemötena som hålls en gång i månaden på ca två timmar och vara volontär åt Tjejzonen fem timmar i månaden.

Brinner för att öka den psykiska hälsan hos yngre tjejer. Att du har ett intresse för vad som händer runt om i världen, som kan påverka den psykiska ohälsan och vårt förändringsarbete. Du gillar att arbeta strategiskt med innovationer till din hjälp. Förutom det har du en stark drivkraft att utvecklas och vill lyckas med det du tar dig an. Du tillhör ett prestigelöst team där taket är högt och du blir en viktig del av gruppen.

Till oss tar du med dig:

• Erfarenhet inom barnpsykologi, skola, omsorg eller liknande

• Erfarenhet av tidigare styrelsearbete eller liknande

• Förmåga att kunna omvandla idéer till verklighet

• En förståelse för människan och intresserad av digitaliseringen framväxt

• En god kommunikationsförmåga i både tal och skrift

• Meriterande med erfarenhet inom psykisk ohälsa och tidigare styrelsearbete

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra volontärer, medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är passionerade för tjejers psykiska välmående och ger allt samtidigt som vi värdesätter balans i livet. Välkommen till oss på Tjejzonen!

Tjejzonens kontor ligger på Jakobsdalsvägen 9 i Hägersten i Stockholm.

Så här ansöker du:

Du kan nominera dig själv, eller någon du tror skulle kunna bidra till Tjejzonens framtid, i en strategisk och stöttande roll som styrelsemedlem.

Nominerar gör du genom att skicka ett mejl till valbered@tjejzonen.se, bifoga gärna CV och personligt brev. Du har fram till den 15 februari 2019 på dig att nominera.

Har du frågor? Varmt välkommen att kontakta oss på valbered@tjejzonen.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!