Vi erbjuder tjejerna en egen Storasyster under ett år. Tack vare dagens teknik kan du vara Storasyster på många olika sätt:

Storasyster Live
Storasyster och Lillasyster träffas i fysiska livet varannan vecka, mellan 1-3 timmar per gång. Ni kan göra olika aktiviteter tillsammans eller bara prata – ni bestämmer. Träffarna sker i Stockholm.

Storasyster Online 

Du pratar och ger stöd till en Lillasyster med gratisprogrammet Skype som verktyg. Lillasystern kan välja om hon vill chatta, använda sig av röstsamtal eller ha ett videosamtal. Det kan variera från gång till gång. Lillasystern kan bo varsomhelst i landet,  men som Storasyster behöver du kunna resa till Stockholm för att komma på två volontärutbildningstillfällen. Systrarna Skypar med varandra en timme i veckan, under ett år.

Intresserad?  Vänligen registrera ditt intresse & kontaktuppgifter i ett kort formulär genom att klicka HÄR (det tar ca. en minut)
För mer info mejla: volontar@tjejzonen.se

Umgänget med Lillasystern sker alltid rök- drog- och alkoholfritt.

Möt en Storasyster!

Bild på en Storasyster

Hej Åsa Jones! Varför har du valt att engagera dig som volontär på just Tjejzonen?
- Känslan av att hjälpa någon annan är obeskrivlig. Speciellt när man vet att man gör det av egen vilja och inte för att tjäna pengar.
Vad skulle du säga till någon som funderar på att bli volontär?
- Gör det! Det handlar om några timmar per månad, den tiden har alla att ge till någon annan. Samtidigt som du lär dig saker och utvecklas som medmänniska.