I våra chatter möter du flera tjejer under en och samma kväll. Chatten och Ätstörningszonens chatt har öppet söndag till torsdag klockan 20.00-22.00.

  • Ätstörningszonens chatt och mail
   Några volontärer svarar på mail som kommer till Ätstörningszonen men de flesta chattar hemifrån enligt ett schema två timmar två gånger per månad. I chatten stöttar och peppar volontärerna tjejerna som ofta vill vara anonyma. Tjejerna som kontaktar oss vill tala om sin eller kompisars ätstörningsproblematik men även om exempelvis hur det är i skolan, existentiella frågor eller psykisk ohälsa. För att vara volontär är deltagande i volontärutbildningen obligatorisk.
   Intresserad? Anmäl ditt intresse i ett kort formulär (det tar cirka en minut). Till formuläret -> 
   För mer info kontakta: volontar@tjejzonen.se
  • Chatten
   I chatten möter vi tjejer med varierande bakgrund och livssituation. Samtalen rör ofta ångest, nedstämdhet, relationer, våld, övergrepp och självmordstankar. För att vara volontär är deltagande i volontärutbildningen obligatorisk. Därefter får du kontinuerlig individuell handledning i form av gruppträffar och mejl. Volontärer förbinder sig att chatta två timmar varannan vecka under kvällstid.
   Intresserad? Anmäl ditt intresse i ett kort formulär (det tar cirka en minut). Till formuläret ->
   För mer info kontakta: volontar@tjejzonen.se

Jag vill inte ha någon hjälp, jag vill bara att någon lyssnar