Tjejzonen samarbetar med och får stöd av företag, stiftelser, myndigheter och sponsorer för att lyfta frågan om och sprida kunskap kring psykisk ohälsa bland tjejer.

Är din organisation intresserad av ett samarbete med Tjejzonen? Läs om olika sätt att stötta oss

S.H.A.R.E

Unga kvinnor drabbas i allt större utsträckning av psykisk ohälsa. Men det är fortfarande tabu att tala om det. Kosmetikkedjan KICKS har därför startat S.H.A.R.E, ett långsiktigt initiativ där KICKS tillsammans med Tjejzonen och Mind vill bidra till att öka kunskapen om psykisk ohälsa så att fler vågar prata om det – och be om hjälp.
Läs mer om projektet här

Storasystrar till nyanlända tjejer

Tjejzonen har med stöd av Postkodstiftelsen startat ett utvecklingsprojekt som syftar till att förebygga psykisk ohälsa hos nyanlända tjejer genom att erbjuda en egen Storasyster som stöd.
Läs mer om projektet här

Frizon mot våld

Med stöd av utvecklingsbidrag och verksamhetsbidrag från bland annat Socialstyrelsen arbetar Tjejzonen under 2016-2018 för att höja kunskapen om våldsprevention inom projektet ”Frizon mot våld”. Satsningen syftar till att fånga upp och arbeta förebyggande och stödjande med tjejer och unga kvinnor som riskerar att bli eller blivit utsatta för någon typ av våld.
Läs mer om projektet här

Tjejzonen_Illustration_7 händer formar hjärta-01