Chatta i grupp med andra tjejer

Projektet är avslutat, tack alla som deltagit!

Vi hoppas få möjlighet att fortsätta med gruppchatt till våren 2017.

I gruppchatterna kan du dela erfarenheter, peppa och få stöd av andra tjejer. Du kan alltid vara anonym i chatten och alla som är med i chatten funderar, pratar och lyssnar utan att döma. Alla gruppchatter leds av Tjejzonens volontärer, våra Storasystrar. Här kan du läsa mer om våra Storasystrar.

Har du frågor eller synpunkter,
mejla till Maria Munkesjö på maria.munkesjo@tjejzonen.se

Tips för dig som hellre vill gå i en stödgrupp live! Föreningen Tillsammans erbjuder gemenskapsgrupper under i Stockholm och Göteborg för dig som blivit utsatt för sexuellt våld. Mer information här. Föreningen Storasyster erbjuder stödgrupper i Stockholm under för dig som varit utsatt för sexuella övergrepp. Mer information här.

 


Chatta med andra tjejer i en öppen gruppchatt

Chattforum
Chattforum är till för dig som vill dela erfarenheter, peppa och få stöd av och stödja andra. Du får vara anonym och gruppen leds av Storasystrar som är volontärer. Gruppchatterna har olika ämnen varje vecka, som gruppen börjar att prata om.

När är Chattforum öppet?
Chattforum är öppet måndag-torsdag klockan 20.00-21.30. Här hittar du våra andra chatter, om du vill chatta med en Storasyster.

Ingen anmälan!
Chattforum kräver ingen anmälan. Du klickar bara på knappen till Chattforumen som kommer här nedanför på samma sida och skriver in ett användarnamn.

Citat i pratbubbla: "Gruppchatten är ju precis vad jag behöver, att få prata och lyssna utan allt fokus på mig."